Alma

Alma

Race: Old English Bulldog
Farve: Sort
Køn: Hun
Vægt: 24 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Alma er landet hos Dyreværnet efter at vores udrykning blev kaldt ud til en meget grim sag, der også involverede Almas mor, Nalah, samt Nalahs seneste kuld frygteligt underernærede hvalpe på 9 uger. 

Almas held er, at hun heldigvis ikke er lige så vanrøgtet og misligholdt som sin mor og halvsøskende. i sammenligning med dem, er hun faktisk i en umiddelbar god stand. Om der er blevet passet bedre på hende, end de andre, fordi der var planer om avl på hende også, må stå hen i det uvisse. Hun ser i hvert fald noget bedre ud.

Hendes liv indtil nu åbner op for mange spørgsmål, som vi desværre ikke har ret meget viden om, men vi forestiller os, at hun ikke har oplevet så meget og sikker heller ikke særligt meget godt. 

Hun har brug for en meget erfaren OEB-familie, der både kan rumme alle de ukendte faktorer Alma kommer med plus de ting, der måtte vise sig hen af vejen qua hendes triste opvækst. Dermed er hun ikke en hund for begyndere.

Selvom hun ikke fremstår udsultet og fejlernæret, så er der ingen tvivl om, at hun kommer med ar på sjælen, som ny ejer skal kunne arbejde med.

For at høre mere om Alma og hendes baggrundshistorie, så er man hjertens velkommen til at møde op i Dyreværnets åbningstid og høre nærmere. 

SE MERE HER:

Dyreværnet - Alma

Tilbage til blog