Anton

Anton

Race: Bla. Mops / Beagle
Farve: Gylden
Køn: Han
Vægt: 15,6 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3600,00
Placering: Jylland

 

Anton og hans søster Karla er indleveret, da livet hos tidligere familie har slået en kolbøtte – og at de dermed ikke længere kunne have dem boende, selvom de havde håbet og ønsket et langt og godt liv med de to bedste venner.

Vi går målrettet efter at finde en familie, som kan adoptere både Anton og hans søster Karla.

Anton er en rigtig putte-gris, og skal helst ligge så tæt op af en som muligt, når han sover. Generelt er Anton en glad, kærlig og sød hund. Elsker at blive nusset, kysset og krammet. Leg med bold i haven er noget af det han nyder allermest. Gåture er et kæmpe hit hos Anton!

Og så stråler han af charme!

Anton har ikke været vant til børn på fuldtid i hjemmet, men han elsker børn og nyder hvert et øjeblik når vi har gæster der har børn med.

Anton er en glad og kærlig hund overfor andre mennesker, og elsker at blive nusset af alle han møder på sin vej. Har aldrig bidt.

Han er vokset op med andre dyr (både hunde og katte), og elsker leg med andre hunde.

Anton er både renlig og kan være alene hjemme og han elsker at køre bil, og ligger altid på en dyne omme i bagagerummet. 

Anton er kastreret.

For at komme i betragtning til dette dyr, kan man vælge at sende en fyldestgørende og detaljeret mail til gitte@dyrevaernet.dk, hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Dette dyr er hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding). Kontakt internatsleder Gitte i telefontiden (alle hverdage fra 9.30-12.00) på 8877 2799.

Dyreværnet Kolding - åbningstider

Besøg efter aftale på tlf. 8877 2799

(ring og book tid på hverdage mellem kl. 09.30 - 12.00)

SE MERE HER:

Dyreværnet - Anton

Tilbage til blog