Argos - Petstudio.dk

Argos

Race: Siberian Husky
Farve: Hvid/grå
Køn: Han
Vægt: 26,5 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Umådeligt smukke Argos er landet i vores varetægt, da han slet ikke trivedes i det lejlighedsmiljø, hans tidligere familie boede i. Familien måtte dertil også sande, de ikke kunne stimulere ham i den grad, han har brug for. 

Dertil var han også alene hjemme længe nok til, at han kedede sig og havde tendens til at blive destruktiv. Han har på det seneste maks været alene i op til fire timer ad gangen.

Så - alfa og omega - når det kommer til Argos' nye familie er: Tid og træning - og masser af det. Han har det kvikkeste hoved og han er skabt til at bruge det!

Vi søger derfor efter raceerfarne ejere til Argos - så de ved, hvad de har med at gøre.

Argos siger pænt nej tak til katte - de er udelukkende objekter, som skal jages, hvis du spørger ham!

I forhold til fremmede mennesker vil han rigtig gerne hilse på dem og han er enormt ivrig, hopper op, slikker på dem og har generelt en meget legesyg adfærd. Men han kan godt finde ro, når der er gået noget tid. 

Han har ikke været vant til børn, og eftersom han kan være ret overgearet i sine bevægelser, skal der ikke være små børn i kommende hjem. Er der børn - er det et krav, de er hundevante og ældre (altså teenagere og opefter).

Hvad andre hunde angår: Han er VIRKELIG god til andre hunde, vil dem gerne - både hunner og hanner. Han vil lege med andre hunde uanset om de gør eller ej. Ikke så god til at aflæse andre hunde på den måde. 

Eftersom Argos ikke reagerede godt på at bo i lejlighed, skal hans næste hjem være i hus og have - ideelt set i landlige omgivelser. Og er der en anden sød hund i hjemmet, som kan vise an og lære ham om det gode hundeliv og de gode hundemanerer, så vil det være rigtig godt.

Vi ser frem til at høre tilbage fra raceerfarne familier, som har store træningsplaner for en aktiv og kvik hund som Argos!

SE MERE HER:

Dyreværnet - Argos

Tilbage til blog