Balou - Petstudio.dk

Balou

Race: Labrador / Puddel
Farve: Gylden
Køn: Han
Vægt: 39,3 kg
Alder: 10 mdr.
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Ændringer i tidligere ejers familiære situation betød desværre mindre tid og overskud til denne livlige og energiske fyr, der har taget os alle med storm.

Han er bragende teenager og det betyder, at han kan have lidt svært ved at geare ned, når han bliver præsenteret for for mange indtryk og forandringer. Han har derfor brug for en ejer, der kan tilbyde en fast base og faste rutiner hjemme, og et aktiv udeliv, hvor han kan blive præsenteret for de former for træning, han har flair for. 

Han er fuldkommen eminent med næsen og ville elske at blive udfordret på den front i træningsregi. Han har fået pudlens umådeligt kloge hoved, så det er nødvendigt for hans trivsel og afbalancerethed, at han ikke "bare" er familiehund, men at der også er solide træningsplaner for ham. Han er enormt godbidsmotiveret, takket være labradoren i ham, og han er derfor vanvittigt træningsminded, når der er lækre belønninger i vente.

Han har i tidligere hjem boet med store børn og har elsket dem. Han er dog ikke selv klar over, hvor stor han er, når han lige går i legemode, så helt små børn er ikke ideelt i hans kommende hjem.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Balou

Han er stadig en stor hvalp, og han hamrende begejstret for andre hunde, der gider lege med ham. Han ville godt kunne bo med en anden glad og legesyg hund. Han har kunnet være hjemme alene hjemme i tidligere hjem, men stadigvæk ikke helt uden at gnave lidt i måtter og karme, så vi vil anbefale, at man starter forfra med træningen, og at der er rigtig god tid til det. Og så skal han naturligvis være godt stimuleret og aktiveret, inden man kan forvente at en ung, energisk fyr som Balou kan lades alene uden at kede sig.

Balou har haft lidt udfordringer med ørerne, som han behandles for i højre øre nu, og man skal være forberedt på, at det kan være et tilbagevendende problem, som ny ejer skal tage sig af fremadrettet.

Kan man tilbyde Balou den perfekte kombination af familie- og træningsliv, så skal man endelig ikke holde sig tilbage, for så er Balou drømmehunde. <3 

Balou har gyldigt pas.

Tilbage til blog