Cæsar - Petstudio.dk

Cæsar

Race: Chihuahua / Bodegueros-blanding
Farve: rød/grå/Hvid
Køn: Han
Vægt: 6,1 kg
Alder: 2 år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Sødeste lille Cæsar har Dyreværnet fået overdraget fra en dyreværnssag, hvor antallet af hunde hos tidligere ejer skulle bringes lidt ned.

Han har startet sit liv i Spanien, hvor tidligere ejer boede, inden Cæsar kom med hjem til Danmark.

Cæsar er en usikker lille prins, der ikke egner sig i et fuldtidsarbejdende hjem, og som har brug for et rolig og tålmodigt hjem, der langsomt kan køre ham ind i nye, dejlige, velkendte rutiner.

Her hos os oplever vi Cæsar således:

Cæsar er en fin, usikker snude. Han er utryg ved hænder tæt på og bryder sig ikke om hurtige bevægelser. 

Han har brug for at man er meget rolig, forudsigelig og tålmodig omkring ham, og han ønsker sig en ny ejer med en venlig, rolig, neutraliseret hunhund i forvejen.

Ligeledes skal han ud til et børnefrit hjem. Han knytter lige så forsigtigt bånd med dem, han kender, men det tager tid. Cæsar elsker at gå ture og det er en god vej til at have gode oplevelser med ham og bygge noget tillid op.

Han har i et her og nu billede fine tænder, dog skal der holdes lidt øje med hans kindtænder. Vi anbefaler en tandrens + røntgenbilleder af munden om en seks måneders tid.

Føler man, at man er det perfekte match til lille Cæsar med de behov, han kommer med, så tøv endelig ikke med at møde op i Dyreværnets åbningstid og få en snak med personalet, der omgås ham til dagligt.

SE MERE:

Dyreværnet - Cæsar 

Tilbage til blog