Chica

Chica

Chica

 

Race: Hvid Schæfer
Farve: Hvid
Køn: Hun
Vægt: 43,2 kg
Alder: 5½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Mød super flotte og og kærlige Chica. Hun blev desværre en for stor mundfuld for tidligere ejere, da "mor" ikke havde kræfterne til at holde hende/lufte hende og "far" arbejdede for meget til at kunne aktivere hende nok, når han så havde fri.

Det har bevirket, at Chica er understimuleret og virkelig har brug for et hjem, hvor der bliver skruet godt op for både motion og mental stimuli. Hun har i sine yngre år gået til lydighedstræning, og kan de mest basale ting.

Ydermere så er Chica en udpræget social og kærlig menneske-hund. Hun elsker alle mennesker, uanset alder, og ville sagtens kunne bo med børn, så længe vi sikrer, at tiden er til Chica, så hendes behov dækkes fuldt ud på daglig basis. Hun må ikke drukne i en hektisk tilværelse, hvor tiden ikke er der til hende.

Det man skal kunne håndtere med Chica er, at hun desværre ikke har den samme kærlighed til andre dyr, som hun har til mennesker. Hun jager målrettet katte og har det meget svært i sit møde med andre hunde. Hun kræver derfor en erfaren ejer i den anden ende af snoren, så man ikke havner i nogen uhensigtsmæssige situationer hverken for Chicas eller andres skyld.

Hun har også vist stor interesse for at springe ud efter lastbiler, trailere, cykler og andet, og det ville være toppen, hvis hendes nye ejer har masser af træningserfaring. Og måske kunne man også være så heldig, at disse unoder stopper, når hun får en indholdsrig hverdag og får brugt sit smukke, kloge hoved til noget fornuftigt.

Chica er meget hårdt ramt nytårsaften og kan slet ikke rumme fyrværkeri. I tidligere hjem har hun været på beroligende piller netop denne aften. På det helt generelle plan, for at stresse Chica mindst muligt, så skal hun ud til hus eller gård i landlige omgivelser, så der ikke er for meget til at distrahere hende, og så skal der naturligvis forelægge en træningsplan. 

Vi ønsker ansøgere, der har mange års erfaring med schæfere og den korrekte træning deraf. Chica har fortjent det bedste af det bedste.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Chica

Tilbage til blog