Ellie - Petstudio.dk

Ellie

Race: Broholmer / Rottweiler
Farve: Black & Tan
Køn: Hun
Vægt: 36,6 kg
Alder: 3 år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Grundet familiære forhold er Ellie overdraget til Dyreværnet og vi har nu lovet tidligere ejer at finde verdens bedste og erfarne hjem til netop hende! En familie som kender til rottweilerracen.

Ellie er en social, glad og imødekommende hund, som er meget kærlig når først hun kender folk. Vi oplevede i starten en usikker hund, men hun er begyndt at bløde op overfor det personale, der håndterer hende til daglig. Hun kan godt blive nervøs, når mænd hæver stemmen - uanset om det er overfor hende eller andre i rummet. I den ideelle verden vil det derfor være bedst, hvis Ellie kommer ud i et hjem kun bestående af en kvinde eller kvinder. Men er der en mand/mænd skal man være obs på hendes utryghed omkring mænd.

Hun har også et beskyttergen og passer på sin familie. Derfor skal en kommende ejer have forståelse for hendes usikre side, og udelukkende bruge belønningsbaserede metoder, så hun kan få bygget sin selvtillid op.

Muligvis er Ellie overbevist om, at hun i virkeligheden er en havfrue.. for noget af det bedste hun ved, er vand! Så tager du hende en tur med på stranden, så bliver hun ovenud lykkelig!

Hun er Danmarksmester i at jagte katte og egern - så der skal naturligvis ikke være katte i hendes kommende hjem.

Hun kan bo i lejlighed såvel som hus - bare hun får det træning og motion hun skal have. Ellie er super god til børn, har været vant til børn på 11 år og det gik rigtig fint - også når små børn var på besøg. Hun er super god til dem.

Ellie er god og glad i sit møde med andre hunde - hun elsker at lege. Hun er dog ikke så glad for andre tæver - kan bedst med hanner. Hun vil formentlig elske, hvis der er en sød og neutraliseret han i sit nye hjem.

Ellie mestrede at være alene hjemme i tidligere hjem. Hun har ikke gået til nogen form for træning - men ingen tvivl om, at hun vil ELSKE at blive brugt til en form for træning fremadrettet! Hun er nemlig super kvik og trænbar og hun er topmotiveret af både godbidder, ros og legetøj!

Lyder Ellie som en hund, du kan se hjemme hos dig og lever du op til de krav, vi stiller i teksten? Så kom endelig på besøg i Rødovre og udfyld en ansøgning på hende!

Ellie har pas.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Ellie

Tilbage til blog