Karla

Karla

Race: Bla. Mops / labrador
Farve: Gylden
Køn: Hun
Vægt: 18 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3600,00
Placering: Jylland

 

Karla og hendes bror er indleveret, da livet hos tidligere familie har slået en kolbøtte – og at de dermed ikke længere kunne have dem boende, selvom de havde håbet og ønsket et langt og godt liv med de to bedste venner.

Vi går målrettet efter at finde en familie, som kan adoptere både Anton og hans søster Karla.

Karla er en glad, kærlig og sød hund. Meget stille og rolig. Elsker børn. Og så elsker hun at blive nusset og leg i haven. Hun har været med på mine korte løbeture og hun er vild med det. Hun nyder hvert et øjeblik i naturen. Derud over elsker hun vand, så strandture er et hit.

Hun har ikke været vant til børn på fuldtid i hjemmet, men hun elsker børn og nyder hvert et øjeblik når vi har gæster der har børn med.

Karla er en glad og kærlig hund overfor andre mennesker, og elsker at blive nusset af alle hun møder på sin vej. Har aldrig bidt.

Karla er vokset op med andre dyr (både hunde og katte), og elsker leg med andre hunde.

Karla er både renlig og kan være alene hjemme og hun elsker at køre bil, og ligger altid på en dyne omme i bagagerummet.

Karla er steriliseret.

For at komme i betragtning til dette dyr, kan man vælge at sende en fyldestgørende og detaljeret mail til gitte@dyrevaernet.dk, hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Dette dyr er hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding). Kontakt internatsleder Gitte i telefontiden (alle hverdage fra 9.30-12.00) på 8877 2799.

Dyreværnet Kolding - åbningstider

Besøg efter aftale på tlf. 8877 2799

(ring og book tid på hverdage mellem kl. 09.30 - 12.00)

SE MERE HER:

Dyreværnet - Karla

Tilbage til blog