Lasse - Petstudio.dk

Lasse

Race: Labrador
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 32 kg
Alder: 3½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Vi er ved at flyde over af kærlighed til Lasse her og hans veninde, Tilde, den sødeste boxer-pige i mands minde, da det bare er så hjerteskærende, at de to ikke kunne blive hos tidligere familie.

Man fornemmer allerede ved allerførste øjekast, at de her to er blevet overøst med kærlighed hvert eneste sekund i hele deres levetid, og i den ideelle og perfekte verden, ville det være intet mindre end fantastisk, hvis de kunne fortsætte deres liv sammen. 

Vi ved dog godt, at det nok bliver en umulig opgave, så vi er helt klar på at finde deres individuelle perfekte matches, men er man interesseret i begge helt igennem vidunderlige hunde, med de dejligste personligheder og sind, så skal man ENDELIG sige til.

Lasse har taget os alle med storm, og han møder alt og alle med største begejstring. Han er meget energisk og har brug for en aktiv familie, der har en masse gode træningsplaner i vente til ham, da han har en del krudt, der skal brændes af på daglig basis. Det kan gåture alene ikke "kurere", så han skal tilbydes noget ekstra, for at forblive velstimuleret.

Han er utroligt legeglad og møder alle hunde, store som små, med største fornøjelse, og især hvis de har samme legelyst som ham. Han har også tidligere boet med kat uden problemer, men skælder ud på katte, der ikke hører til husstanden.

Lasse og Tilde har boet på landet med oceaner af plads indtil nu. De skal fortsat ud til hus og have, væk fra det mest pulserende byliv. Lejlighed og byliv er ikke noget for dem.

Hvis Tilde og Lasse ikke kan komme ud sammen, så kommer vi til at gå videre med ansøgere, der har en glad og energisk hanhund eller steriliseret tæve i forvejen.

Lasse er IKKE kastreret.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Lasse

Tilbage til blog