Luca

Luca

Race: Labrador-blanding
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 37,5 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Luca er en virkelig laber og hamrende flot fyr, der desværre også har en usikker side, hvilket har betydet, at han ikke længere kan bo med andre hunde i hjemmet.

Tidligere familie har arbejdet hårdt på og med udfordringen, men for både Lucas og den anden hund i hjemmets skyld, skal vi nu finde Lucas sidste familie, der kan håndtere en hund, der ikke bryder sig om artsfæller. 

Når hunde tages ud af ligningen, så er Luca ALT, hvad man kunne drømme om af en dejlig familiehund, med lidt ekstra krudt i raketten. Han har gået til træning siden han var 4 måneder gammel, og det skal han fortsætte med, for at blive stimuleret korrekt. Han er en kvik fyr, der meget gerne vil have opgaver. Man skal have gode planer med at få brugt hans energi til noget fornuftigt.

Han har været vant til at bo på en kæmpe gård med masser af udeaktivitet og højt til loftet. Dog også med et rend af mange mennesker, og det kan godt gøre ham lidt usikker. Han elsker at være ude og sammen med sine mennesker, men har brug for et hjem, hvor han ikke skal forholde sig til lige så meget, som han skulle i tidligere hjem. I hvert fald indtil han har fået lidt mere selvtillid og hviler mere i sig selv.  Hus og god plads ønsker han sig dog igen, lidt væk fra det pulserende byliv.

Han er også begejstret for store børn, så hvis der er store, hundevante teenagere i kommende familie, ville det bare være skønt. Man bør dog ikke overlade gåture til Luca, så længe han er i sin usikre fase og ikke er glad for andre hunde (og katte).

Vi VED, at hans perfekte match findes derude, så hvis man føler man kan give smukke Luca et dejligt liv, og hjælpe ham over sin usikre teenage-periode via træning og lutter positive oplevelser, så er det bare med at melde sig under fanerne i Dyreværnets åbningstid. 

SE MERE HER:

Dyreværnet - Luca

Tilbage til blog