Lui

Lui

Race: Labrador
Farve: Brun
Køn: Han
Vægt: 37,1 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Labre Lui sidder her hos os eftersom han desværre har oplevet at overleve sin ejer.  Det betyder også, at vi ikke har så meget information om ham, men her hos os er han virkelig en darling. 

Hans nye familie har dog et meget vigtigt projekt foran sig, da Lui er så overvægtig, at han skal smide intet mindre end fem kilo, for at hans helbred ikke kommer i fare.

Vi forsøger pt. at få lidt mere information om ham fra pårørende, og det vi oplever med Lui her er, at der bare er FULD gas på. Altså, som i at han hedder TURBO til mellemnavn! 

Men absolut en SUPER glad, turbo choko-lab, der lige nu og her kun har et gear, og det er højt. Han elsker alt og alle, æder alt han kan komme i nærheden af og vil bare gerne have selskab hele tiden. 

Hvis der er børn i hans kommende hjem, så skal de være gearet til at blive væltet som kegler i et bowlingspil, så de ikke bliver bange for ham. Han er bare sprængfyldt med glæde og entusiasme.

Hans nye familie skal have målrettede træningsplaner, for han er ikke den type, der bare kan tøffe rundt og hygge-nygge. Der skal ske noget, og han vil super gerne arbejde. Han har med stor sandsynlighed aldrig været præsenteret for decideret træning, men vi kommer til at vægte ansøgere, der har seriøse planer med ham, udover familielivet. Lui er TOP-motiveret og han glæder sig til et liv fyldt med oplevelser og mental stimuli. Nå ja, så er der jo også lidt alle de der ekstra kilo, der skal smides. ;)

Bare den gladeste, kærligste, flyvende lækkermås, man kan forestille sig. Han har været højt elsket i tidligere hjem. Det er SÅ tydeligt at mærke. Han oser af kærlighed og positiv energi.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Lui

Tilbage til blog