Malou - Petstudio.dk

Malou

Race: Dansk Svensk Gårdhund
Farve: Brun/hvid
Køn: Hun
Vægt: 6,6 kg
Alder: 8 år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Lille bedårende Malou har været igennem en frygtelig stressende periode, eftersom hendes tidligere ejer af ældre dato desværre blev indlagt og desværre ikke kom hjem igen.

Derfor var hun i en lang periode i hundepension andetsteds end hos os, indtil hun blev overført til os, og nu langt om længe kan begynde at lede efter sit sidste permanente hjem, der kan tilgodese alle hendes behov. 

For søde Malou har brug for noget helt specielt. Hun har brug for et hjem, hvor der hverken er andre dyr eller børn. Hun er en sensitiv pige, der har været elsket i tidligere hjem, INGEN tvivl om det, men har nok ikke oplevet så meget. 

Hun har brug for en skøn familie i den yngre ende af skalaen, så Malou ikke endnu engang skal opleve at miste en ejer. Man skal kunne tilbyde hende masser af forkælelse og nul alene-tid, da hun har brug for så meget nærhed, tæthed og omsorg, men naturligvis også mange gode oplevelser ude i verden krydret med hjernegymnastik.

Kan man tilbyde Malou det dejligste otium, så er det bare med at melde sin interesse i Dyreværnets åbningstid. Hun glæder sig til at finde sit perfekte match <3

SE MERE HER:

Dyreværnet - Malou 

Tilbage til blog