Mateo - Petstudio.dk

Mateo

Race: Mellem Blanding
Farve: Vildt/sort
Køn: Han
Vægt: 19,6 kg
Alder: 3½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Flotte Mateo har Dyreværnet fået overdraget fra en dyreværnssag, hvor antallet af hunde hos tidligere ejer skulle bringes lidt ned.

Han har startet sit liv i Spanien, hvor tidligere ejer boede, inden Mateo kom med hjem til Danmark.

Mateo er en usikker dreng, der ikke egner sig i et fuldtidsarbejdende hjem, og som har brug for et rolig og tålmodigt hjem, der langsomt kan køre ham ind i nye, dejlige, velkendte rutiner i hans eget tempo.

Her hos os oplever vi Mateo således:

Mateo er en sød, men meget usikker fyr. 

Han har brug for et roligt, tålmodigt hjem der vil give ham den tid han har brug for. Når først han er tryg, vil han blive den sødeste puttehund, der flader ud i sofaen. 

Han kan knurre lidt forsigtigt, når han føler sig presset, så man må være lydhør og give ham plads. Han er meget kærlig når han først er tryg ved en. 

Elsker at gå tur, men man skal være opmærksom på, at han kan blive fristet til at løbe efter cykler eller biler der kører langsomt, men er man på forkant kan man aflede og give ham godbidder i stedet. Derudover er det tydeligt at han har en del træk fra border collien, og at han kan have tendens til at snappe ud, hvis man går for tæt på folk. Derfor skal hans kommende familie gerne bo i omgivelser med masser af plads.

Ud til familie uden børn (børnebørn ok, hvis Matteo kan lukkes væk). Han er usikker på andre hunde, og reagerer på nuværende tidspunkt voldsomt med udadreagerende adfærd. Der skal helt sikkert tillægges en del stress til hans adfærd, men det er vigtigt at man er forudseende som hundeejer og undgår situationer der kan ende ubehageligt for både ejer og Mateo. 

Mateo er kastreret.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Mateo

Tilbage til blog