Perle - Petstudio.dk

Perle

Race: Beagle / mops-blanding
Farve: Trefarvet
Køn: Hun
Vægt: 9,7 kg
Alder: 1 år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Fra en større sag har vi fået overdraget søde Perle sammen med Luna samt et par hvalpe, der allerede har fundet nye hjem til. 

For Perle har det været en gigantisk omvæltning at lande hos os. Vi tog i mod en meget usikker og forsigtig pige, der næsten ikke kunne rumme alt det nye, hun skulle forholde sig til.

Hun er endnu ikke i stand til at gå helt almindelige gåture, så hun bliver båret ud i vores løbegård i trygge rammer, så hun kan gøre det hun skal. Ihærdigt og veludført arbejde fra vores dygtige personales side, så tænker vi ikke der går længe, før Perle er klar til sit måske livs første gåtur.

Det giver næsten sig selv, at Perle ikke er en førstegangshund. Der kommer til at være et stort stykke arbejde, der skal lægges i Perle fra en meget kompetent hundeejer, der har mange års erfaring med at få bange hunde til at blomstre.

Perle SKAL ud til en anden sød, harmonisk og velafbalanceret tæve eller kastreret han, der har nogenlunde samme alder og energiniveau (optimalt set en Beagle) og mennesker med forståelse for hendes forsigtige sind og det arbejde, der ligger forude. Dette er et ufravigeligt krav, for det vil være i samspil med den anden hund, at Perle primært kommer til at udvikle sig.

Er man interesseret i at høre mere om Perle, så mød op i Dyreværnets åbningstid og få en snak med vores personale og hør mere om Perles baggrundshistorie.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Perle

Tilbage til blog