Sirius - Petstudio.dk

Sirius

Race: Rottweiler
Farve: Black & Tan
Køn: Han
Vægt: 45,1 kg
Alder: 1 år 2 mdr.
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Umådeligt smukke Sirius er blevet indleveret til dyreværnet som hittehund, og er sidenhen blev permanent overdraget til os med henblik på omplacering.

Vi skal finde en erfaren Rottweiler-familie, der bruger 100% bløde, belønningsbaserede metoder, da Sirius desværre er blevet hårdhændet behandlet før og det skal han aldrig opleve igen. 

Han er dog tillidsfuld og man kan hurtigt vise ham, at man er venlig - og så får man en loyal hundeven for livet.

Sirius er en drøncharmerende, kærlig ung snude, virkelig kvik og super trænbar. Han vil rigtig gerne samarbejde og lære nyt, og er glad for belønninger som godbidder, legetøj og nus, og han smelter fuldstændig over at få ros. Han er ydermere blevet introduceret til klikkertræning hos os og er bare på!

Når man er en teenagerhund, så kan man hurtigt komme til at kede sig og finde på lidt ballade (som at hoppe op og nappe i snoren - ikke noget slemt, og han er nem at aflede) men han skal bruge sit kloge hoved. Han er glad for at få opgaver og undersøge nye ting sammen med sine mennesker. Sirius har en excellent snude og elsker små søgeopgaver.

Han mangler en familie, der har forståelse for, at han kommer fra en lidt kaotisk baggrund, har erfaring med store brugshunde og kan give ham et aktivt liv sammen med sine mennesker. Da han godt kan stresse op over for meget uro skal evt. børn i kommende hjem skal være teenagere (også pga. hans størrelse). 

Han ville godt kunne bo i et almindeligt villakvarter, men intens trafik kan godt stresse ham, så et roligt boligområde vil være at foretrække.

Potentielle matches vil naturligvis komme til at blive informeret mere om den historik, Sirius har med i rygsækken.

Man skal indstille sig på at skulle starte forfra med alt, og starte et helt nyt kapitel af den eventyrlige slags med Sirius. Det har han om nogen fortjent. 

SE MERE HER:

Dyreværnet - Sirius

Tilbage til blog