Tiger - Petstudio.dk

Tiger

Race: stockhåret Schæfer
Farve: Black & Tan
Køn: Han
Vægt: 37 kg
Alder: 4 år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Med hele 5 forskellige hjem i bagagen, har Tiger virkelig mere end nogensinde brug for en stabil og raceerfaren ny ejer, så han ikke længere skal leve en kastebold-tilværelse.

Han er naturligvis præget af at have haft en lidt omtumlet tilværelse og der vil også være ting, vi ikke ved om ham, da han er overdraget til os fra en dyreværnssag. Han er dermed ikke egnet som førstegangshund, og han kræver en moden, stærk og kærlig ejer, da rummer stor forståelse for Tigers historik.

Vores personale, der omgås Tiger til dagligt her hos os fortæller:

Tiger er en virkelig lækker schæfer, energisk på en virkelig fantastisk og brugbar måde, og han er SÅ træningsparat.

Vi oplever, at han går pænt i snor og kan lidt basic ting, selvom tidligere ejer har meddelt, at han ikke kan gå i snor og springer ud efter forbikørende trafik.

En ting står LYSENDE klart, når man har lært Tiger at kende, og det er, at han kan rigtig godt lide at få arbejdsopgaver - og ellers tager han selv initiativ til noget. Vi lader ham gerne bære noget på tur, da han ellers gerne vil hoppe op og hænge fast i lavthængende grene og har svært ved at slippe dem igen.

Han kan ikke med andre hunde, i hvert fald ikke her på internatet og vi går en kæmpe bue udenom. Tidligere ejer har fortalt, at det har været meget få hunde, Tiger har accepteret, og han skal introduceres langsomt og over flere gange.

Vi ser en rigtig kærlig side hos Tiger, der pt.  er stresset og har brug for at blive mødt med tålmodighed og forståelse for at få mere ro i sit sind. Den stress forventer vi ikke at få ud af hans krop, så længe han befinder sig hos os, så det vil være op til hans nye ejer, der skal lægge et godt, kærligt og tålmodigt arbejde i det i rolige, trygge rammer.

Han skal ud til nogen med erfaring med brugshunde, der kan aktivere ham på en passende måde og bor ude, hvor der er plads omkring dem, da han bestemt ikke trives i bymiljø. Han stresser max op over trafik og andre dyr.

Hvis der er børn i hans kommende familie, så er det nødt til at være teenagere af den hundevante slags, da Tiger er en stor, stærk powerfuld hund, og det er ham, og ikke børn, der skal være i det fulde fokus i hans fremtidige hjem.

SE MERE HER:

Dyreværnet - Tiger

Tilbage til blog