Tilde - Petstudio.dk

Tilde

Race: Boxer
Farve: Brun
Køn: Hun
Vægt: 34 kg
Alder: 5½ år
Pris: 3600,00
Placering: Sjælland

 

Vi er ved at flyde over af kærlighed til Tilde her og hendes ven, Lasse, den skønneste labrador-basse i mands minde, da det bare er så hjerteskærende, at de to ikke kunne blive hos tidligere familie.

Man fornemmer allerede ved allerførste øjekast, at de her to er blevet overøst med kærlighed hvert eneste sekund i hele deres levetid, og i den ideelle og perfekte verden, ville det være intet mindre end fantastisk, hvis de kunne fortsætte deres liv sammen.

Vi ved dog godt, at det nok bliver en umulig opgave, så vi er helt klar på at finde deres individuelle perfekte matches, men er man interesseret i begge helt igennem vidunderlige hunde, med de dejligste personligheder og sind, så skal man ENDELIG sige til.

Tilde er en kærlighedsbombe uden lige. Så utroligt sød, glad og livlig, ligesom en boxer skal være. Hendes livlighed skal med fordel bruges på et anbefalet vægttab, da hun skal smide omkring 4 kilo for at komme ned på sin idealvægt.

Tilde er (muligvis da hun var helt ung) blevet præsenteret for træning, men det måtte opgives, da hun ikke kunne koncentrere sig om noget, når der var andre hunde. Nu til dags er hun mindre bevidst om hunde hun møder, og man burde prøve med noget træning igen, da hun er yderst lærenem.

Hun har aldrig været alene hjemme, da tidligere ejere har været hjemmegående og har man skullet noget, så har Lasse været ved hendes side.

Tilde elsker alle mennesker, hun møder, og det gælder både børn og voksne. Tilde kan dog være lidt en hoppebold, så helt små børn omkring hende på daglig basis ser vi ikke som det perfekte match.

Har man personligt ejet boxer før og ved, hvad racen (eller lignende racer i samme kaliber) kræver og kommer med, så er det helt klart en fordel for ansøgere.

Hvis Tilde og Lasse ikke kan komme ud sammen, så kommer vi til at gå videre med ansøgere på Tilde, der har en glad og social tæve eller hanhund i forvejen.

Tilde er steriliseret.

Tilbage til blog