OM OS

Vores historie

Vores historie

Det hele startede med et studieprojekt, som blev så stor en passion at det skulle blive til virkelighed. En platform for hundeejere, der ønsker kvalitet og service.

Vi har højt humør, kæmpe energi og vi er uden tvivl store hundeelskere! Vi har skabt Petstudio på baggrund af dette.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Petstudio er en platform med fokus på eksklusivt livsstilstilbehør til hunde. Vi tilbyder en række produkter, alle håndplukkede og designet til hundens kærlighed. Tendensen med det mere nordiske og minimalistiske look har fundet vej til Petstudio. Glem særlige lejligheder, vi siger, at ekslusivt livsstilstilbehør bør være en hverdagsluksus for menneskets bedste ven.

Kvalitet & holdbarhed

Kvalitet & holdbarhed

Vi vil gøre hverdagen nemmere for dig og din hund, og har derfor stort fokus på kvalitet og holdbarhed. Produkterne skal tåle at kunne bruges i alt vind og vejr, og skal kunne holde til de oplevelser og eventyr din hund skal ud på. Kvalitet og holdbarhed er ikke ensbetydende med, at du skal gå ned på smukt og lækkert design.​

Fællesskab

Fællesskab

Vi er igang med at skabe et fællesskab, for hunde og deres ejere. Vi tilbyder en samlet platform, hvor der er mulighed for at købe det nødvendige til sin bedste ven, og samtidig have muligheden for at være en del af vores univers. Vi deler og fortæller gerne jeres historie, og har fokus på at holde en god tone på vores samlede platform. Vi er hele tiden i udvikling, og arbejder på flere spændende tiltag til fællesskabet. Vi ser frem til at følge dine fodspor, og er behjælpelige med alle de spørgsmål og feedback du skulle sidde med.