Leveringsbetingelser

FRI FRAGT VED KØB OVER 499 DKK FOR LEVERINGER I DANMARK 
Vi sender alle vores lagervarer med dao og GLS til hele Danmark (eksklusiv Færøerne og Grønland). Du kan med dao få pakken leveret hjem til din privatadresse eller til en dao pakkeshop. Med GLS kan du få pakken leveret hjem til din privatadresse, til en GLS pakkeshop eller til en erhvervsadresse i Danmark. For både dao og GLS er det gældende, at hvis du bestiller levering til en pakkeshop kan du hente pakken i op til 10 dage fra den er leveret i pakkeshoppen.

 

LEVERING MED dao:

LEVERING

LEVERINGSTID

VÆGT

PRIS

FRI FRAGT OVER

Pakkeshop

1-3 hverdage

0-10 kg

DKK 39

 DKK 499,00

Privat

1-3 hverdage

0-3 kg

DKK 39

 DKK 499,00

  

LEVERING MED GLS:

LEVERING

LEVERINGSTID

VÆGT

PRIS

FRI FRAGT OVER

Pakkeshop

2-4 hverdage

0-20 kg

DKK 39

 DKK 499,00

Privat

2-4 hverdage

0-30 kg

DKK 55

 DKK 499,00

  
Petstudio leverer på alle hverdage til nærmeste GLS eller dao pakkeshop, med ordre indgået inden kl. 12.00. Når du bestiller din ordre med levering til en pakkeshop, kan du vælge hvilken pakkenshop du ønsker. Er denne pakkeshop fyldt når leveringen finder sted, så vælger vi den nærmeste ledige pakkeshop, når din forsendelse bookes i vores systemer. Her vil det være nærmeste pakkeshop med det fragtfirma (dao eller GLS) du har valgt ved dit køb. 

Ordrer der er modtaget inden kl. 12 vil blive pakket samme dag og overgivet til GLS eller dao, som typisk leverer din pakke indenfor 1-2 hverdage.

Bemærk at ved levering til Bornholm og Anholt påregnes en ekstra leveringstid på 1-2 hverdage.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller dao vil dette tilsvarende forsinke leverancen, og du vil modtage besked fra os eller det pågældende fragtfirma.

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse, vil der ske en automatisk refundering for dit køb. Vi modregner de reelle udgifter vi bliver pålagt af fragtfirmaet, hvis varen ikke afhentes eller nægtes modtaget af dig.

Varerne kan ikke afhentes ved personligt fremmøde.

 

FRAGT FOR BESTILLINGSVARER
Et udvalg af vores varer leveres direkte fra vores leverandører, hvilket vi her på siden omtaler som bestillingsvarer. Ligger du en af disse varer i kurv, vil det fremgå tydeligt at leveringen er 5-7 hverdage. Disse leveres direkte fra vores leverandører hjem til din privatadresse. Denne levering sker via DHL eller DPD.

LEVERING MED DHL eller DPD:

LEVERING

LEVERINGSTID

VÆGT

PRIS

FRI FRAGT OVER

Privat

5-7 hverdage

0-10 kg

DKK 49

 DKK 499,00

 

Ordreren vil blive pakket og afsendt indenfor 24 efter bestillingen er gennemført.  

Bemærk at ved levering til Bornholm og Anholt påregnes en ekstra leveringstid på 1-2 hverdage.

Såfremt der opstår forsinkelser hos DHL eller DPD vil dette tilsvarende forsinke leverancen, og du vil modtage besked fra os eller det pågældende fragtfirma.

Varerne kan ikke afhentes ved personligt fremmøde.

 

ALTID GRATIS RETUR 
Petstudio forstår og accepterer, hvis du ønsker at returnere dine varer. Der tilbydes derfor 14 dages fuld returret på varer købt på webshoppen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du modtager pakken. Du kan forvente 2-5 dages svartid fra den dag vi modtager dine varer retur. Den fulde pris vil blive refunderet, hvis returpakken lever op til vores krav herom. Varerne skal være ubrugte og returneret i en stand som ikke forringer kvaliteten af varen. Mærkerne på varerne må ikke være fjernet. Alle returvarer som ikke lever op til ovennævnte krav vil ikke blive accepteret, og derfor returneret til dig. Returforsendelse er gratis for returneringer i hele Danmark.

Retur af lagervarer: Har du foretaget et køb af lagervarer, så finder du en returlabel i din pakke, som er forudbetalt og dermed er det super let for dig at sende din pakke retur. Din returnering krediteres den oprindelige betalingsform, der blev brugt til at foretage købet, når vi har modtaget din vare. Du vil blive informeret via e-mail, når vi har accepteret din returnering. Vi overvåger returneringer for at identificere potentielt misbrug af vores returpolitikker og forbeholder os retten til at nægte betjening. Når vi har modtaget din returvare, går der 3-4 arbejdsdage for, at vores lager behandler dine retur varer og derefter 5-10 arbejdsdage før din bank indsætter pengene på din konto. Din refundering kan kun krediteres den oprindelige betalingsform. Vi sender dig en e-mail, når vores team har behandlet din refundering, så du ved, at den er på vej.

Retur af bestillingsvarer: Har du foretaget et køb af bestillingsvarer, så vil du modtage en opfølgende mail vedrørende returnering. Her kan du angive, at du ønsker returnering, og vi sender dig en forudbetalt returlabel, som du kan anvende. Din returnering krediteres den oprindelige betalingsform, der blev brugt til at foretage købet, når vi har modtaget din vare. Du vil blive informeret via e-mail, når vi har accepteret din returnering. Vi overvåger returneringer for at identificere potentielt misbrug af vores returpolitikker og forbeholder os retten til at nægte betjening. Når vi har modtaget din returvare, går der 3-4 arbejdsdage for, at vores lager behandler dine retur varer og derefter 5-10 arbejdsdage før din bank indsætter pengene på din konto. Din refundering kan kun krediteres den oprindelige betalingsform. Vi sender dig en e-mail, når vores team har behandlet din refundering, så du ved, at den er på vej.

Vores historie

Vores historie

Det hele startede med et studieprojekt, som blev så stor en passion at det skulle blive til virkelighed. En platform for hundeejere, der ønsker kvalitet og service.

Vi har højt humør, kæmpe energi og vi er uden tvivl store hundeelskere! Vi har skabt Petstudio på baggrund af dette.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Petstudio er en platform med fokus på eksklusivt livsstilstilbehør til hunde. Vi tilbyder en række produkter, alle håndplukkede og designet til hundens kærlighed. Tendensen med det mere nordiske og minimalistiske look har fundet vej til Petstudio. Glem særlige lejligheder, vi siger, at ekslusivt livsstilstilbehør bør være en hverdagsluksus for menneskets bedste ven.

Kvalitet & holdbarhed

Kvalitet & holdbarhed

Vi vil gøre hverdagen nemmere for dig og din hund, og har derfor stort fokus på kvalitet og holdbarhed. Produkterne skal tåle at kunne bruges i alt vind og vejr, og skal kunne holde til de oplevelser og eventyr din hund skal ud på. Kvalitet og holdbarhed er ikke ensbetydende med, at du skal gå ned på smukt og lækkert design.​

Fællesskab

Fællesskab

Vi er igang med at skabe et fællesskab, for hunde og deres ejere. Vi tilbyder en samlet platform, hvor der er mulighed for at købe det nødvendige til sin bedste ven, og samtidig have muligheden for at være en del af vores univers. Vi deler og fortæller gerne jeres historie, og har fokus på at holde en god tone på vores samlede platform. Vi er hele tiden i udvikling, og arbejder på flere spændende tiltag til fællesskabet. Vi ser frem til at følge dine fodspor, og er behjælpelige med alle de spørgsmål og feedback du skulle sidde med.